ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Μανωλά, τι γίνεται με Μόρα

Πρόβλημα με τον Κώστα Μανωλά προέκυψε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Superleague.

Πρόβλημα με Μανωλά, τι γίνεται με Μόρα
Ο νεαρός αμυντικός υπέστη κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο και τη Δευτέρα αναμένεται η κατάστασή του να εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί, αφού ο Σάββας Γκέντζογλου δεν προπονήθηκε γιατί ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ αισθανόταν κούραση και μετά από εισήγηση του ιατρικού τιμ αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης για να είναι πανέτοιμος στα πλέι οφ.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, τη Δευτέρα ο Μπάγεβιτς αναμένεται να δείξει κάποιες από τις σκέψεις του αν και την Παρασκευή έδειξε ένα πρώτο δείγμα δοκιμάζοντας τον Λαγό αριστερό μπακ.

Σκόκο: “Πικράθηκα…”

Στο μεταξύ, ο Νάτσο Σκόκο βραβεύθηκε στην καλύτερη 18άδα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΝOVA, όντας ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ σε αυτή. Ο Αργεντινός στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες του κόσμου στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Η απόδοση μου δεν εξαρτάται από το τι λέγεται και ακούγεται. Με πίκρανε πάντως η αντίδραση κάποιων οπαδών. Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου“, τόνισε χαρακτηριστικά.

Περί Μόρα ο λόγος…

Μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Στάθη Ταυλαρίδη, η ΑΕΚ στράφηκε στην περίπτωση Βαγγέλη Μόρα, τον οποίο θέλει σαν τρελός ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανη η περίπτωσή του για 2 λόγους:

1ον: Η Μπολόνια έχει ρήτρα για τον Μόρα 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αντε να πέσει στο 1,5. Ακόμα κι έτσι, όμως, η ΑΕΚ του μηδενικού μπάτζετ δεν μπορεί να δώσει αυτά τα λεφτά.

2ον: Οι απαιτήσεις του Μόρα φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το πολύ-πολύ να πέσει στις 800.000. Για να δώσει η ΑΕΚ τέτοιο ποσό πρέπει να ξεφορτωθεί ένα βαρύ συμβόλαιο (βλέπε Μαϊστόροβιτς των 800.000 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK