ΣΠΟΡ

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής σε 4άδα και 6άδα

Όλα για όλα τα παίζει απόψε το βράδυ η Εθνική Βόλεϊ στην Τουρκία απέναντι στην Πολωνία (20:00, Novasports 1), προκειμένου να μην γκρεμίσει άδοξα ό,τι με κόπο καιέχτισε στα τρία πρώτα παιχνίδια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής σε 4άδα και 6άδα

Το πιο αισιόδοξο από τα σενάρια, το οποίο θα στείλει την εθνική μας στην 4άδα της διοργάνωσης, προϋποθέτει αφενός “καθαρή” νίκη επί της Πολωνίας με 3-0 σετ αφετέρου ήττα της Γαλλίας από την Ισπανία με 3-0 ή 3-1 σετ. Στην περίπτωση που οι Ισπανοί επικρατήσουν των “τρικολόρ” με 3-2, θα μετρήσει η διαφορά των συνολικών πόντων.

Το σενάριο πρόκρισης στην 6άδα που θα στείλει την εθνική μας απευθείας στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς τη διαδικασία των προκριματικών, προϋποθέτει νίκη της ελληνικής ομάδας με καλύτερο συντελεστή σετ από τη Γερμανία, εφόσον βέβαια αυτή ξεπεράσει το σκόπελο της Σλοβακίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η Εθνική θα πλασαριστεί στις θέσεις 7-8 του τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ