Αγνώριστο το ρόστερ
Η υπόθεση παραμονής του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει, το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι το ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα το φετινό.
Στη λίστα των παικτών που βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου συμπεριλαμβάνονται οι Σέρεμετ, Κάπελ, Αμπουμπακάρι, Αραβίδης, Λίμα και Ρόκα, ενώ εξαιρετικά δύσκολη μέχρι στιγμής θεωρείται και η παραμονή των Ουέλινγκτον, Τριποτσέρη.
Αναφορικά με την υπόθεση των Βέρτζου, Ρούτση, Κοβάσεβιτς, Μπριλάκη, Γελαδάρη και Παπαδόπουλου, πρόθεση της δραμινής διοίκησης είναι να τους διατηρήσει στο ρόστερ της.
Σχετικά με την υπόθεση παραμονής του Μάκη Κατσαβάκη, τέλος, η οριστική απόφαση θα παρθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.