Το μέλλον του Σαμπού επί τάπητος
Ο Μασάμπα Σαμπού αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το προηγούμενο καλοκαίρι ως μία μορφή επένδυσης. Με την έως τώρα παρουσία του ο Σενεγαλέζος στόπερ σίγουρα δεν έχει ικανοποιήσει και στο Περιστέρι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την περίπτωσή του.
Τη Δευτέρα το πρωί ο μάνατζερ του παίκτη Παύλος Τοπίδης είχε συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη κατά την οποία τέθηκε επί τάπητος το θέμα του μέλλοντος του παίκτη χωρίς όμως να παρθούν αποφάσεις. Αλλωστε, ακόμα είναι σχετικά νωρίς ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.
Την Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών Γιάννης Αγγελόπουλος θα έχει συνάντηση με το μάνατζερ του Μάρτσιν Μπαζίνσκι για την παραμονή ή όχι του Πολωνού στόπερ. Εχουμε επισημάνει ξανά ότι στον Ατρόμητο επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη.
***Παιχνίδι στην Πολωνία παρακολούθησε το Σ
άββατο ο Μάκης Αγγελίνας χωρίς όμως να μείνει ευχαριστημένος απ’ αυτά που είδε.