ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο επίκεντρο της κριτικής ο ΜακΛάρεν μετά την ήττα από την Κροατία

Η ήττα της Αγγλίας από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ προκάλεσε ουκ ολίγα καυστικά σχόλια στον τύπο της Μεγάλης Βρετανίας. Στο στόχαστρο των δημοσιογράφων βρέθηκε τόσο ο προπονητής Στιβ Μακ Λάρεν όσο και οι ποδοσφαιριστές, κυρίως ο Πολ Ρόμπινσον.

default image
Η ήττα της Αγγλίας από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ προκάλεσε ουκ ολίγα καυστικά σχόλια στον τύπο της Μεγάλης Βρετανίας. Στο στόχαστρο των δημοσιογράφων βρέθηκε τόσο ο προπονητής
Στιβ Μακ Λάρεν όσο και οι ποδοσφαιριστές, κυρίως ο Πολ Ρόμπινσον.

To BBC χαρακτηριστικά ασκεί κριτική στον εκλέκτορα των «Λιονταριών» για την επιλογή του 3-5-2 στην αρχή του αγώνα που έκανε την Αγγλία ακίνδυνη στον επιθετικό τομέα ενώ χαρακτήρισε την εμφάνιση άψυχη. Ο Γούειν Ρούνεϊ ήταν και πάλι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ακίνδυνος ενώ η ευθύνη για το αυτογκόλ του Νέβιλ στον Ρόμπινσον.

Από την πλευρά του ο ΜακΛάρεν δεν κρύφτηκε μετά την ήττα και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει αγωνιστικό πρόβλημα: «Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτικά για μας, πήραμε άλλωστε μόνο έναν πόντο. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για μας » ήταν τα σχόλια του Αγγλου εκλέκτορα.

Μετά και τα παιχνίδια της Τετάρτης στο 5ο προκριματικό όμιλο γίνεται πραγματικά χαμός. Πέντε ομάδες (Κροατία, Αγγλία, Ισραήλ, Σκόπια και Ισραήλ) έχουν 7 πόντους και η Ρωσία. Η πρόκριση της Αγγλίας μόνο σίγουρη δεν φαντάζει αφού έχει και έναν αγώνα περισσότερο από την Κροατία και το Ισραήλ.

Στο επόμενο παιχνίδι η Αγγλία θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Ασλεϊ Κόουλ που συμπλήρωσε κάρτες. Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι δεν ξέφυγε από τα βέλη της κριτικής αφού ο αγγλικός τύπος έγραψε ότι στην Κροατία είχε μία εφιαλτική βραδιά στην αριστερή πλευρά των «Λιονταριών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK