ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: “Σούπερ ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Μίτσου”

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Θέλτα, Μίτσου, ο συμπαίκτης του στον ισπανικό σύλλογο, Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά του Ισπανού.

Παπαδόπουλος: “Σούπερ ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Μίτσου”
“Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει σοβαρά ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός, συμπληρώνοντας:
“Είναι μια σούπερ ευκαιρία για την ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του αυτή τη στιγμή. Το κατάλληλο χρονικό σημείο για να κάνει την κίνηση της.

Είναι αριστεροπόδαρος, όμως στο παιχνίδι του χρησιμοποιεί πολύ και το δεξί πόδι. Κατά την άποψη μου οι καλύτερες θέσεις για να αγωνίζεται είναι αυτή του μέσα αριστερά στο 4-3-3, του δεύτερου επιθετικού στο 4-4-2 και του επιτελικού χαφ στο 4-2-3-1. Έχει κυρίως δημιουργικές αρετές, καθώς διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και καλές μεταβιβάσεις, όμως δεν είναι από τους παίκτες που παραμελούν τα αμυντικά τους καθήκοντα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ