Γεωργιάδης: “Θέλουμε να κοιτάμε πιο ψηλά”
Τι ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.
“Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους παίκτες, κατά διαστήματα παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο, αν και είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα λόγω ελλίψεων. Συνεχίζουμε”, είπε αρχικά κα στην συνέχεια ρωτήθηκε για το μεταγραφικού χαρακτήρα ταξίδι στην Πορτογαλία: “Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά τα θέματα, εμείς κάνουμε την ερευνά μας, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα”.
Για το ενδιαφέρον για τον Ολαϊτάν επεσήμανε: “Δεν θέλω να σταθώ σε οποιοδήποτε όνομα. Θα δούμε το επόμενο διάστημα”.
Για το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ: “Χαίρομαι για μία ομάδα που ξεκίνησε με τόσα ερωτηματικά και τόσες αλλαγές στο ρόστερ, που έφυγαν έμπειροι παίκτες να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και οι υπόλοιπο να συζητούν για εμάς. Είμαστε στην δεύτερη θέση και οποιαδήποτε ομάδα έτσι κι εμείς θέλουμε να κοιτάμε όλο και πιο πάνω. Ολα τα ματς είνα σημαντικά, τα επόμενα δύο είναι κόντρα σε δύο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε”.
Κατέληξε λέγοντας: “Μας ικανοποιεί που παίζουν νεαροί παίκτες, είναι το όνειρο όλων των οπαδών να υπάρχουν παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ξέρουμε ότι θα είμαστε μία πάνω, μία κάτω σε απόδοση, αλλά τα παιδά ανταποκρίνονται, έρχονται τα αποτελέσματα και έτσι παίρνουμε ηρεμία”.