Προσφυγή ο Πετρόπουλος
Ο χορός των προσφυγών στον Απόλλωνα Πάτρας άνοιξε. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Πετρόπουλος ο οποίος βλέποντας ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει με άλλον τρόπο τα χρήματά του οδηγήθηκε σε αυτήν την έσχατη λύση.
Ο χορός των προσφυγών στον Απόλλωνα Πάτρας άνοιξε. Την αρχή έκανε ο
Χρήστος Πετρόπουλος ο οποίος βλέποντας ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει με άλλον τρόπο τα χρήματά του οδηγήθηκε σε αυτήν την έσχατη λύση.
Χρήστος Πετρόπουλος ο οποίος βλέποντας ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει με άλλον τρόπο τα χρήματά του οδηγήθηκε σε αυτήν την έσχατη λύση.
Ο έμπειρος πλέι μέικερ μαζί με τον Ανδρόνικο Γκιζογιάννη βρέθηκαν την Τετάρτη στην Πάτρα έτσι ώστε να εξεταστούν σε εξωτερικά ιατρεία και διαπιστωθεί ότι είναι όντως τραυματίες! Η μεθόδευση αυτή του Απόλλωνα εξόργισε τους δύο παίκτες οι οποίοι όμως προτίμησαν να πειθαρχήσουν για να μη δώσουν «πάτημα».
Εν συνεχεία ο Γκιζογιάννης επιδίωξε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Νίκο Καραπάνο αλλά δεν τα κατάφερε. Από τη διοίκηση του είπαν ότι ο πρόεδρος έλειπε για δουλειές. Ωστόσο ο παίκτης θα επιδιώξει και νέα συνάντηση γιατί έχει τη διάθεση να τα βρει με τον Απόλλωνα.