Συμφωνία με Χούτο
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται από τη Δευτέρα ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.
Ο 30χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως θα προχωρήσει στην απόκτησή του μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους “κυανέρυθρους”, αφού δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Πανιώνιο.
Τη Δευτέρα ο Χούτος εξασφάλισε την ελευθερία του και πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δίνουν μάχη με τον χρόνο για να ολοκληρώσουν μέχρι το βράδυ της γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ανακοινώσουν τη μεταγραφή.
Ο Λάμπρος Χούτος έχει συμφωνήσει με τον δικέφαλο για συμβόλαιο 6 μηνών έναντι 150.000 ευρώ.
Αμφίβολος ο Μουσλίμοβιτς
Η συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη αφού ο Βόσνιος φορ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω ίωσης. Με τους ερυθρόλευκους δεν θα παίξει ο τραυματίας Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ενώ τη Δευτέρα ο Τζο Μπιζέρα δεν προπονήθηκε, επίσης λόγω ίωσης.