ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει φόβος να χάσει το ματς με Άρσεναλ ο Μέλμπεργκ

Τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Δόξα Δράμας και Παναιτωλικό θα χάσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Τρίπολη.

Υπάρχει φόβος να χάσει το ματς με Άρσεναλ ο Μέλμπεργκ

Ο Σουηδός αποχώρησε στο 21ο λεπτό με τράβηγμα στον προσαγωγό και έτσι θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια των “ερυθρολεύκων”.

Πρόκειται για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Δόξα Δράμας (Τετάρτη 30/11) και Παναιτωλικό (Σάββατο 3/12), ενώ υπάρχει και ο φόβος για το ματς με την Άρσεναλ της επόμενης Τρίτης (6/12). Ο έμπειρος αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανότατα να προλάβει, όμως είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Όλοφ Μέλμπεργκ σ’ αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια, όπως και τους υπόλοιπους τραυματίες, που αντί για να μειώνονται, αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK