Τέλος ο Πέρκινς, ενεργοποίηση Γκετσεβίτσιους
Ο Ντορόν Πέρκινς έλυσε τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και τη θέση του στο ρόστερ του πρωταθλήματος παίρνει ξανά ο παροπλισμένος Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Ούτως ή άλλως ο Αμερικάνος γκαρντ δεν προσέφερε στο διάστημα που έμεινε στην ελληνική ομάδα (τρεις μήνες) όσα προσδοκούσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όταν έκανε την εισήγηση για την απόκτησή του προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μάντζαρη στην περιφέρεια. Πλέον ο πρώην παίκτης της Μακάμπι και της Καντού είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.
Όχι ότι με την παρουσία του Λιθουανού σούτινγκ γκαρντ ανατρέπονται οι ισορροπίες στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ πριν από την έναρξη των πλέι οφ. Απλώς ο κόουτς του Ολυμπιακού θα έχει μια επιπλέον επιλογή στο σουτ στα παιχνίδια που θα επιλέξει να τον έχει μαζί του στη 12άδα.