Νοκ άουτ με Κέρκυρα Γκιάρο και Χαβίτο
Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης την Κυριακή στο "Κλ. Βικελίδης" απέναντι στην Κέρκυρα.
Ρονάλντο Γκιάρο και Φρανσίσκο Χαβίτο δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (18/11), καθώς ο πρώτος έχει διάταση στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου δέκα ημέρες για αποκατάσταση, ενώ ο Χαβίτο θα παραμείνει εκτός για μια εβδομάδα λόγω του τραυματισμού του στον πρόσφατο αγώνα με τον Ηρακλή.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι αμφίβολος και για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και η πορεία του θα εξαρτηθεί από τη θεραπεία που θα ακολουθήσει και τις προσεχείς ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Λιθουανός Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις είναι μεταξύ των απόντων από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού θα μείνει εκτός γηπέδων για άλλες τέσσερις εβδομάδες.
Το θετικό για τον προπονητή των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος, μετά την πενθήμερη άδεια του, είναι στη διάθεση της ομάδας και ετοιμοπόλεμος για το αρχικό σχήμα.