ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενίτεθ: “Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στη Λίβερπουλ”

Την επιθυμία του να παραμείνει στο Ανφιλντ για αρκετά χρόνια ακόμα εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ με σχετικές δηλώσεις του στη Ισπανική εφημερίδα ΑS. Ο Ισπανός τεχνικός ανέβαλε προσωρινά τις συζητήσεις του με τα αφεντικά καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ την Κυριακή (16/12).

Μπενίτεθ: “Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στη Λίβερπουλ”
Την επιθυμία του να παραμείνει στο
Ανφιλντ για αρκετά χρόνια ακόμα εξέφρασε ο προπονητής της
Λίβερπουλ,
Ράφα Μπενίτεθ, με σχετικές δηλώσεις του στη ισπανική εφημερίδα
ΑS. Ο Ισπανός τεχνικός ανέβαλε προσωρινά τις συζητήσεις του με τα αφεντικά καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με την
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (16/12).

Ο Μπενίτεθ φάνηκε εκνευρισμένος από την οικονομική πολιτική των Τζορτζ Ζιλέτ και Τομ Χικς σχετικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και από τις δηλώσεις τους που τον παρότρυναν να ασχοληθεί με το πως θα προπονεί την ομάδα και να αφήσει τα περί χρημάτων σε άλλους.

“Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ και θα ήθελα να μείνω εδώ πολλά χρόνια ακόμα. Είχαμε κάποιες διαφωνίες με τους διοικούντες σε επαγγελματικό επίπεδο όμως. Οταν, όμως,ξανασυναντηθήκαμε μιλήσαμε για όλα τα θέματα και αποδείχθηκε ότι είχε γίνει παρεξήγηση. Ολοι μας θέλουμε το καλύτερο για τη Λίβερπουλ και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο”, ανέφερε ο 47χρονος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Μπενίτεθ παραδέχθηκε ότι οι προπονητές βρίσκονται κάτω από εξονυχιστικό έλεγχο περισσότερο από κάθε άλλη φορά: “Ισως υπάρχει περισσότερη πίεση. Τα αφεντικά πλέον θέλουν τα καλά αποτελέσματα να έρχονται γρήγορα διότι δαπανούν πολλά χρήματα. Αυτό ίσως κάνει τους διοικούντες πιο νευρικούς. Πιστεύω ότι όλα θα σταθεροποιηθούν και όπως γίνεται πάντα στην Αγγλία, θα δοθεί χρόνος για τα πλάνα των προπονητών”.

Τέλος, με τον Ντάνιελ Αγκερ τραυματία, ο Ισπανός σχεδιάζει να δυναμώσει την άμυνά του με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο: “Είχαμε ένα πρόβλημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού όταν δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Χάιντσε. Τότε τραυματίστηκε και ο Αγκερ. Ετσι, είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιζόμαστε σε καθέ παιχνίδι με τον Κάραχερ και τον Χίπια, ο οποίος είναι 34”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK