Την Τετάρτη απαντάει ο Αναστασιάδης
Εβδομάδα πολλών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός από την τελική απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε, θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
Αρχικά η απάντηση του Έλληνα τεχνικού αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (09/05) ενώ αμέσως μετά θα αρχίσουν και οι συζητήσεις του προέδρου του ΠΑΣ με παίκτες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους στα Γιάννινα.
Ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τους Τζημόπουλο, Πάντο, Πατσατζόγλου, Κυριάκο, Μπεσέρα, Βάντερσον, Ντε Βινσέντι και Κηπουρό πραγματοποιήθηκαν, με τους παίκτες να ενημερώνονται για μειώσεις έως 35%.
Ωστόσο υπάρχει και μία κατηγορία παικτών οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, με τον Τόμας Ντε Βισέντι να κάνει την αρχή και τους Κώτσιο, Ανδράλα, Μπακαγιόκο, Ταμπάση και Σκούφαλη να ακολουθούν.