Συστήνουν εταιρεία για το γήπεδο
Από την θεωρεία στην πράξη περνούν στην ΑΕΚ με στόχο το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάρει σάρκα και οστά.
Το απόγευμα στα γραφεία του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης συνοδευόμενους από συμβούλους , μέλη της Ερασιτεχνικής και ο γνωστός αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει την μελέτη του έργου θαθέσουν επι τάπητος τις επόμενες ενέργειες της ΑΕΚ προκειμένου να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην κατασκευή του νέου γηπέδου.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η σύσταση επιτροπής που θα αναλάβει να “τρέξει” το όλο σχέδιο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συσταθεί και εταιρεία προκειμένου το εγχείρημα να πάρει ακόμη πιο επίσημη μορφή.
Τόσο στην ομάδα εργασίας ,όσο και στην εταιρεία θα μετάσχουν εκπρόσωποι και της ΠΑΕ αλλά και της Ερασιτεχνικής ενώ ρόλος αναμένεται να ανατεθεί και στον βουλευτή ηθοποιοί και θερμό υποστηρικτή της ΑΕΚ και της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια Γιάννη Βούρο.
Συστάσεις στον κόσμο
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει πάρει εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα , ωστόσο περισσότεροι από 2500 “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” . Με αυτό το δεδομένο η διοίκηση του Δικεφάλου συντείνει στους οπαδούς της να συμπεριφερθούν κόσμια και να έχουν μια άψογη παρουσία στον αγώνα προκειμένου να μην δημιουργήσουν προβλήματα ενόψει μάλιστα και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.