ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ολυμπιακός

Με πολλά ανοιχτά κεφάλαια η ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα.

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ολυμπιακός

Ζέεφελντ-Διονύσης Βερβελές


Η προετοιμασία στο Ζέεφελντ της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με διπλή προπόνηση το Σάββατο και οι «ερυθρόλευκοι», με πτήση μέσω Μονάχου, γυρίζουν στη βάση τους. Όχι για πολύ, όμως, καθώς στις 18 του μήνα θα φύγουν ξανά, αυτή τη φορά για το Έρμελο της Ολλανδίας. Θυμίζουμε, πως εκεί θα τεθούν στη διάθεση του Βαλβέρδε και οι διεθνείς.

Το θέμα είναι ωστόσο, πως οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Ολυμπιακό. Οι μεταγραφές δείχνουν… κολλημένη ιστορία και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» από τη μία ανησυχεί και από την άλλη περιμένει, με την ομάδα φέτος να έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη στα μέσα του Αυγούστου, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί άλλωστε, παίζεται εκτός από το πρεστίζ και πολύ χρήμα. Ας μην ξεχνάμε, πως με πρόκριση στους 16 του θεσμού, ο Ολυμπιακός πέρσι εισέπραξε 19 εκ. ευρώ.

Μεταγραφές χρειάζεται ο Ολυμπιακός, αλλά εδώ, δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Για τον Νούνιες και τον Λεντέσμα, υπάρχει ενδιαφέρον από την Αργεντινή. Για τον Ντομί όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες εκπλήξεις, αφού ο Βαλβέρδε είπε πως θέλει η ομάδα να πάει στην Ολλανδία με 22-24 ποδοσφαιριστές.

*Διπλή ήταν η προπόνηση του Σαββάτου. Ο Λεντέσμα έκανε θεραπεία, ο Μπελούτσι ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντίνος πάει καλύτερα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην Αθήνα. Ευχή, να γλιτώσει την επέμβαση.

*Αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι όλες αυτές τις ημέρες, πήγαιναν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

*Καλές εντυπώσεις άφησαν οι πιτσιρικάδες που συμμετείχαν με την πρώτη ομάδα. Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Κοτσαρίδης, Σταμογιάννος και Βασιλόγιαννης κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και όλο και κάτι θα είδε ο Βαλβέρδε.



Στείλτε mail στον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Διονύση Βερβελέ με τις ερωτήσεις σας για τα τρέχοντα ζητήματα (αγωνιστικά ή μεταγραφικά) που αφορούν την ομάδα. Οι απαντήσεις θα δημοσιευθούν σε ειδικό θέμα τις προσεχείς μέρες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK