ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας: “Πιάνει δουλειά ο Φερέιρα”

Ο Νικόλας Πατέρας "έδωσε τα κλειδιά" στον Ζεσουάλδο Φερέιρα με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ επιβεβαίωσε την απόφαση του Παναθηναϊκού να διακόψει τη συνεργασία της με τον Σιντνέ Γκοβού.

Πατέρας: “Πιάνει δουλειά ο Φερέιρα”
“Επειδή μας προβλημάτιζε αυτή η εικόνα γι αυτό προσλάβαμε τον Φερέιρα ο οποίος είναι καλός προπονητής και περιμένουμε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Ο κύριος Φερέιρα θα αρχίσει δουλειά στη Παιανία γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι τη Τετάρτη με τη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γκμοχ γιατί ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την ομάδα“.

Ερωτηθείς για τον Γκοβού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: ” Ο νέος προπονητής δεν αλλάζει τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών”.

Τέλος, απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία: ” Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τη διαιτησία, θέλω να κρατάμε χαμηλούς τόνους“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ