Βουγιούκας: “Ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”
Το σεβασμό του στην Καβάλα εξέφρασε ο Ίαν Βουγιούκας, εν όψει της κυριακάτικης (21/11) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη μακεδονική ομάδα.
Ο Έλληνας σέντερ, σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο.
“Αυτό που θα αναζητήσουμε είναι μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.
Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, κανένα παιχνίδι δεν θεωρούμε εύκολο πριν μπούμε στο παρκέ. Αντίθετα, προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για έναν δύσκολο αγώνα και δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, σε κάθε ομάδα, αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και να προχωρήσουμε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα”.
Παίξε τώρα δωρεάν!
Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε: “Για μία ακόμη φορά και όχι για τελευταία θα πρέπει να αλλάξουμε τον προσανατολισμό μας. Από έναν εκτός έδρας αγώνα στην Ευρωλίγκα, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με έναν εντός έδρας αγώνα, απέναντι στην Καβάλα.
Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Με σεβασμό στον αντίπαλο και μια ομάδα που έχει δείξει θετικά στοιχεία, θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο έχοντας κίνητρο, αλλά και όντας αποφασισμένοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το κάθε θετικό αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα”.
επίσημου twitter και του
επίσημου facebook του
contra.gr.
Στο ματς με την Καβάλα, ο “Ζοτς” αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Μάριτς, Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Σάτο και Νίκολας.