Με κόσμο η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Γερό... τονωτικό μία μόλις ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" πήραν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πήραν οι ποδοσφαιριστές του
ΠΑΟΚ. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, αρκετοί οπαδοί του “Δικέφαλου” έδωσαν το παρόν και με τα συνθήματά τους φρόντισαν
να εμψυχώσουν τους παίκτες του
Μότσα Βούκοτιτς. Ήταν μια ευκαιρία να δείξουν πως τους στηρίζουν, αφού οι “ασπρόμαυροι” δεν πήραν εισιτήρια.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός, στο επίσημοντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, φαίνεται να έχει καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει. Για την ώρα δεν προτίθεται να αλλάξει τακτική (4-4-3) και πρόσωπα, πλην βέβαια του παρτενέρ του Μπαρκαουάν στην άμυνα, με τον Αιγύπτιο Μέγκαχεντ να παίρνει θέση στην ενδεκάδα.
Κατά τ’ άλλα, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Φερνάντεζ, στα πλάγια της άμυνας οι Αραμπατζής και Κωνσταντινίδης, ενώ στο κέντρο οι Ζαγοράκης, Ηλιάδας και Μπαλάφας. Τη γραμμή κρούσης θα αποτελούν οι Χαραλαμπόδης, Μίετσελ και Τόρκελε.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αραμπατζής, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Xασιώτης, Μπαρκαουάν, Φερνάντεζ, Γκονζάλες, Μέγκαχεντ, Μίετσελ, Τόργκλε, Σεγκάρα.