ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουμπούρας στο Contra.gr: “Καιρός δεν ήταν να πάρουμε ένα ματς στο τέλος;”

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ολύμπιας στη Ρόδο επί του Κολοσσού ήταν ο Φάνης Κουμπούρας.

Κουμπούρας στο Contra.gr: “Καιρός δεν ήταν να πάρουμε ένα ματς στο τέλος;”
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ολύμπιας στη Ρόδο επί του Κολοσσού ήταν ο
Φάνης Κουμπούρας. Για άλλη μία φορά φέτος ο Ελληνας πλέι μέικερ όρθωσε το ανάστημά του και οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

«Καιρός δεν ήταν να κάνουμε και εμείς μία νίκη στο τέλος» αναρωτήθηκε την Κυριακή μιλώντας στο Contra.gr o Kουμπούρας. « Νομίζω ότι το στοιχείο που μας χάρισε τη νίκη ήταν η άμυνα, ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε κάποια άλλη συγκλονιστική διαφορά στην τακτική μας. Επίσης αποφύγαμε τα λάθη που κάναμε στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και που στοίχισαν ήττες».

Η Ολύμπια παίζει συνεχή παιχνίδια έχοντας μάλιστα και την έλλειψη του ενός ξένου. Ο πλέι μέικερ της Ολύμπιας όμως δεν προβληματίζεται: « Κούραση υπάρχει, δεν λέω. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Είναι ωραίο να παίζεις πολλά παιχνίδια, έστω και αυτό φέρνει κόπωση» μας είπε ένα 24ωρο πριν η ομάδα πετάξει για την Αγία Πετρόπουλη όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ για το Euro Cup.

Οσο για το λόγο που του δίνει φέτος τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα της Πάτρας μας λέει: « Φέτος είμαι ήρεμος. Πέρυσι στον Απόλλωνα υπήρχαν πολλά προβλήματα. Η ομάδα μου προσφέρει τη δυνατότητα να συγκεντρώνομαι στο μπάσκετ και μόνο. Όλα τα άλλα είναι λυμένα ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ