Ελπίζει σε νίκη ο Χάμιλτον
Αισιόδοξος για το Grand Prix της Κυριακής (26/5) που θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ιδιαίτερα μετά την πρόβλεψη της Pirelli για δύο πιτ στοπ.
Τα ελαστικά υπήρξαν η αιτία που ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση στο Grand Prix της Ισπανίας, τελικά κατέληξε να τερματίσει στην 12η. Ο 28χρονος ελπίζει σε μια καλύτερη εμφάνιση προκειμένου να πετύχει την πρώτη του νίκη από τότε που μετακόμισε από την McLaren στη Mercedes και να μπει στο παιχνίδι του τίτλου.
“Το Μονακό είναι από τους αγαπημένους μου αγώνες της χρονιάς και λατρεύω να τρέχω στους δρόμους εκεί. Σαν οδηγός, πρέπει να βάζω τα δυνατά μου σε κάθε γύρο και είναι μια διαδικασία που πραγματικά απολαμβάνω. Μ ‘αρέσει το γεγονός πως οι θεατές είναι τόσο κοντά στην πίστα δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.
Παρόλο που δεν έχει περάσει καιρός από την Μπαρτσελόνα, δουλεύουμε σκληρά για να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση του περασμένου αγώνα και να επικεντρωθούμε στις μελλοντικές ευκαιρίες. Όλοι δουλεύουμε πολύ και ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε να έχουμε κίνητρο και να δουλέψουμε όλοι μαζί”.