ΣΤΗΛΕΣ

Μισό δισ. δολάρια παραγγελία από Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε πρωτοσέλιδο στη διεθνή ναυτιλιακή εφημερίδα "TradeWinds" στην οποία γίνεται λόγος για γιγαντιαία παραγγελία νέου στόλου ύψους μισού δισ. δολαρίων, στην οποία -σύμφωνα με διεθνείς ναυτιλιακές πηγές- έχει προχωρήσει ο Ελληνας εφοπλιστής.

Μισό δισ. δολάρια παραγγελία από Μαρινάκη

“Ο Μαρινάκης εκμεταλλεύεται την κατάλληλη στιγμή τις χαμηλές τιμές στην κατασκευή νέων μεταφορικών πλοίων (panamax containerships) προκειμένου να προχωρήσει σε μία απόλυτα κερδοφόρα αγορά”, τονίζεται χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρεται δε, η παραγγελία των μεταφορικών πλοίων έχει γίνει στη Ρουμανία (με ημερομηνία παράδοσης το 2015) και των τεσσάρων τάνκερ στην Κίνα!

Σημειώνεται πάντως ότι οι ιθύνοντες στο ναυπηγείο της Μανγκάλια στη Ρουμανία αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν στην εφημερίδα την πληροφορία για τη δεύτερη συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη συγκεκριμένη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη μετά το 2011, ενώ όπως ξεκαθαρίζεται έχει ήδη υπογραφεί επιστολή προθέσεων μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ρουμανικής κυβέρνησης.

Το δημοσίευμα υπογράφεται από τρεις ξένους δημοσιογράφους, ο πρώτος με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο δεύτερος με έδρα το Οσλο και ο τρίτος με έδρα την Αθήνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK