Σκάζνι: “Έχω μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου”
Με επιστολή του προς την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, απολογήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το ματς των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Europa League.
Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, είχε χαρακτηρίσει το ματς με τον Αστέρα “ως ντροπή του ποδοσφαίρου” θεωρώντας πως ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του.
Παρόλα αυτά, ένα μήνα περίπου μετά την αναμέτρηση, ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού κι ΟΦΗ, μέσω επιστολής προς του Αρκάδες, απολογήθηκε για τις δηλώσεις του.
Συγκεκριμένα, ο Σκάζνι, υπό το φόβο της τιμωρίας, ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε και τόνισε πως έχει μετανιώσει ειλικρινά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπάρτα έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο για τις δηλώσεις του Τσέχου προπονητή.
Αναλυτικά η επιστολή του Ζντένεκ Σκάζνι προς τον Αστέρα Τρίπολης:
“Σας μεταφέρω την ειλικρινή μου απολογία για τη συμπεριφορά μου στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Σπάρτα Πράγας στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 για τους ομίλους του Europa League. Ο εκνευρισμός μου από τον αγώνα πήρε τον καλό εαυτό μου με αποτέλεσμα να έχω αντιαθλητική συμπεριφορά, για την οποία ειλικρινώς έχω μετανιώσει. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας”.