Πάνοπλος στη Νέα Σμύρνη
Ο Πλατανιάς θα παραταχθεί πλήρης στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης (17/11, 17:15), αφού δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Μετά από την προπόνηση ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς του Σαββάτου, η οποία απαρτίζεται από τους: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονσάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή.
Οι 20 ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Πλατανιά ταξίδεψαν αεροπορικώς από τα Χανιά στις 15:00 με προορισμό την Αθήνα. Σημειώνεται ότι στην αποστολή συμπεριελήφθη τόσο ο Αναστασάκος που είχε κάποιες ενοχλήσεις στις αρχές της εβδομάδας όσο και ο Ποτουρίδης ο οποίος είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων.