ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλαν: “Μετά την αποβολή δεν πατούσαμε καλά”

Τέλος καλό, όλα καλά σύμφωνα με τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η αποβολή του Βεράτι άλλαξε τη μορφή του αγώνα.

Μπλαν: “Μετά την αποβολή δεν πατούσαμε καλά”

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: ” Ό,τι δεν καταφέραμε με την Άντερλεχτ το κάναμε τώρα. Θέλαμε να νικήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση και να τερματίσουμε πρώτοι. Είδαμε ότι ήταν πολύπλοκο το ματς, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Η αποβολή έκανε το ματς πολύπλοκο. Στο πρώτο μέρος είχαμε 70% κατοχή, μπαίναμε δυνατά στις μάχες σώμα με σώμα, αλλά μετά την αποβολή δεν πατούσαμε καλά. Ο Βεράτι παίρνει την πρώτη κίτρινη κάρτα επειδή αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Δεν είναι ηλίθια αυτή, γιατί είναι χρήσιμη για την ομάδα. Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, αλλά επειδή έχει κακή φήμη το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στο σύνολο του αγώνα έκανε δύο φάουλ

Εμείς θέλαμε να αλλάξουμε τον Μότα. Όμως ο Ματουιντί ένιωθε κάποια ρίγη. Πρέπει να κρύωσε ή να κουράστηκε από την υπερπροσπάθεια. Ξόδεψε πολλή ενέργεια

Θα πάμε στην Μπενφίκα για να κερδίσουμε, μην ανησυχούν στον Ολυμπιακό. Είναι βαρύ το πρόγραμμα στον Δεκέμβρη. Όποια ομάδα και να βάλουμε, έχουμε ένα ρόστερ και πάντα πάμε για τη νίκη“.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Νάσερ Αλ-Κελαϊφί είπε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την αποβολή του Μάρκο Βεράτι. Ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι. Η διοργάνωση δεν τελείωσε, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK