ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεύεται ο Κόλκα στη Λεωφόρο

Μετά το πρώτο αντάμωμα επί ολλανδικού εδάφους, η συνεργασία Φύσσα-Κόλκα και κατ' επέκταση Παναθηναϊκού-Αϊντχόφεν θα συνεχιστεί και στην Αθήνα, όπως άλλωστε είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Βραβεύεται ο Κόλκα στη Λεωφόρο

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης ο Φινλανδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής των Ακαδημιών της PSV, θα παρουσιάσει στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί το project που ακολουθεί ο ολλανδικός σύλλογος στα τμήματα υποδομής, παρόντος φυσικά του προπονητικού τιμ των “πρασίνων”, του υπεύθυνου των Ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά, αλλά και του Χενκ Χέρντερ.

Ανάλογες συνεργασίες έχει η Αϊντχόφεν και με άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων θα ωφελήσει σίγουρα και τις δύο πλευρές. Μάλιστα σύμφωνα με το πλάνο, στο άμεσο μέλλον θα μεταβεί και αντιπροσωπεία των “πρασίνων” στο προπονητήριο της Αϊντχόφεν.

Εν τω μεταξύ, ο Γιόνας Κόλκα θα βραβευτεί από τον Παναθηναϊκό για την προσφορά του στον σύλλογο, στο περιθώριο της αναμέτρησης των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης, στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK