ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Εντίνιο

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η μία είναι ο Ιβιτς και η δεύτερη ο Εντίνιο.

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Εντίνιο
Συγκεκριμένα, ο Βλάνταν Ιβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό και δεν κατάφερε να προπονηθεί με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός πλάνων.

Οσον αφορά τον Εντίνιο, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα (σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το τεχνικό επιτελείο) το οποίο όχι μόνο τον αφήνει εκτός αποστολής, αλλά αναμένεται να τον στείλει σε απολογία για να τιμωρηθεί βάσει εσωτερικού κανονισμού. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός λόγω του παραπτώματος δεν προπονήθηκε το Σάββατο.

Τη θέση των Ίβιτς και Εντίνιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ πήραν οι Αραμπατζής και Παπάζογλου. Οι υπόλοιποι δεκαέξι είναι οι ίδιοι, όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Δηλαδή οι: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Μουν, Φιλομένο, Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς, Κρέσιτς, Κοντρέρας και Σορλέν.

Στα της ενδεκάδας, η απουσία του Ιβιτς ανατρέπει τα σχέδια του Φερνάντο Σάντος. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Σέρβου θα είναι ο Φιλομένο, ο οποίος έπαιξε για περίπου μισή ώρα με τον Αρη δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος. Ο Αργεντινός αναμένεται να παίξει πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς (σε σύστημα 4-2-3-1), με τους υπόλοιπους 9 να είναι οι: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν και Βιεϊρίνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK