ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα μήνα εκτός ο Μάριτς

Χωρίς τον Άλεξ Μάριτς θα πορευτεί για το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του.

Ένα μήνα εκτός ο Μάριτς
Το ιατρικό επιτελείο των “πρασίνων” έκρινε πως η κύστη που είχε ο Αυστραλός σέντερ έπρεπε να καθαριστεί και τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Η επέμβαση έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης από τον γιατρό του “τριφυλλιού”, Θανάση Κονίδη, ο οποίος εκτίμησε πως ο Μάριτς θα τεθείκαι πάλιστη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από 25 ημέρες. Η επιστροφή του δηλαδή υπολογίζεται στις αρχές Ιανουαρίου, ίσως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (08/01). Άλλωστε σε δύο εβδομάδες θα αφαιρέσει τα ράμματα.

Αναπόφευκτα η απώλεια του Μάριτς δημιουργεί ένα κενό στη φροντ λάιν, την ώρα μάλιστα που είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της νέας ομάδας του. Ο Ίαν Βουγιούκας αναμένεται πλέον να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο, αφού οι Μπατίστ και Τσαρτσαρής δεν φτάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ