ΜΠΑΣΚΕΤ

Διάψευση από τον μάνατζερ του Βελίτσκοβιτς

O εκπρόσωπος του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη του να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.

Διάψευση από τον μάνατζερ του Βελίτσκοβιτς

“Δεν είναι αλήθεια. Και γνωρίζω, επειδή είμαι εκπρόσωπος και του Ομπράντοβιτς και γνωρίζω πως έχει άλλα σχέδια για την ομάδα. Ο Βελίτσκοβιτς είναι σημαντικός παίκτης και τον παρακολουθούν από ελληνικές, ισπανικές, ρώσικες ομάδες, αλλά έχει ως πρώτη προτεραιότητα να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε αν είναι στα σχέδια του νέου προπονητή. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ γι’ αυτό», δήλωσε ο Άτσα Ράσκοβιτς στην ιστοσελίδα Mondo.rs.

Ο Βελίτσκοβιτς έχει περάσει δύο χρόνια στη Μαδρίτη, χωρίς να έχει δικαιολογήσει το όνομα που έφτιαξε στην Παρτιζάν. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με τους Μαδριλένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK