Στην αποστολή ο Μουσλίμοβιτς
Τελικά ανετράπησαν τα προγνωστικά που ήθελαν τον Μουσλίμοβιτς να τίθεται εκτός μάχης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Βόσνιο επιθετικό να συμπεριλαμβάνεται τελικά στους εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα.
Στην αποστολή είναι βέβαια και οι άλλοι δύο επιθετικοί της ομάδας, Αθανασιάδης και Αναστασάκος καθώς ο Μούσλιμοβιτς είναι ταλαιπωρημένος από την ίωση και εφόσον ξεκινήσει είναι αδύνατο να αντέξει και στα 90 λεπτά του αγώνα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος καθώς και ο Μπακαγιόκο για πολλοστή φορά. Εκτός και ο τραυματίας Μαρκος Αντόνιο ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο. Απόντες θα είναι ακόμη και οι τραυματίες Βλάνταν Ιβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Στην αποστολή περιλαμβάνεται εξάλλου και ο Βιερίνια που αποθεραπεύθηκε.
Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος στον αγωνιστικό χώρο είναι οι (με σύστημα 4-2-3-1), Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Αραμπατζής δεξί μπακ, Δάρλας αριστερό μπακ, Κοντρερας και Μαλεζάς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Γκαρσία και Βερόν αμυντικά χαφ, ο Σορλέν μπροστά τους, αριστερά ο Λίνο δεξιά ο Κονσεϊσάο και ο Μουσλίμοβιτς (ή ο Αναστασάκος) προωθημένος.
Στην αποστολή, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Δάρλα, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Βιερίνια και Βερόν.