ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο:”Κάρλο πρόσεχε”

“Κάρλο μην κάνεις το ίδιο λάθος με μένα” Μήνυμα με πολλές ερμηνείες έστειλε ο Ζοζέ Μουρίνιο στον προπονητή της πρώην του ομάδας της Τσέλσι , Κάρλο Αντσελότι , που περνάει δύσκολες ώρες στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

Μουρίνιο:”Κάρλο πρόσεχε”

Μπορεί οι “μπλέ” να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερλίγκ αλλά οι τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια , σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ρέι Ουίλκινς, έχουν φέρει τον Ιταλό τεχνικό σε πολύ δύσκολη θέση.

“Θα τον συμβούλευα να φύγει όταν εκείνος καταλάβει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή” λέει ο Ζοζέ Μουρίνιο και θυμάται την δική του αποχώρηση από την ομάδα του Λονδίνου. “ Όταν έδειξα με τα δάχτυλά μου το Νο 6 θέλοντας να προτείνω τα έξι τρόπαια που κέρδισα με την Τσέλσι, εκείνη την ημέρα του 2007 που είχαμε κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας , θα έπρεπε να ήταν η τελευταία μου στην ομάδα. Είχα την ευκαιρία να πάω στη Ρεάλ και είπα όχι. Πιθανόν να έπρεπε να δεχθώ. Αποφάσισα όμως να μείνω και τέσσερις μήνες μετά δεν είχα δουλειά” είπε για εκείνη την εποχή ενθυμούμενος την κόντρα του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που είχε κατάληξη το οριστικό διαζύγιο μετά από τρία χρόνια.

“Θα επιστρέψω στην Αγγλία”

Με αφορμή το μήνυμα προς τον Αντσελότι ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε κι ένα μήνυμα προς τους Βρετανούς οπαδούς. “Μου λείπετε πολύ περισσότερο από όσο σας λείπω εγώ. Μια μέρα θα αφήσω το Μπερναμπέου και θα επιστρέψω να ζήσω στην Αγγλία. Φέτος διάβασα την πιο έξυπνη δήλωση και δεν ήταν δική μου αλλά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον , του Νο1 μάνατζερ της ΠρέιερΛιγκ ο οποίος δήλώσε ότι δεν θέλει να αποσυρθεί. Ακριβώς αυτό θέλω να πω κι εγώ όταν φτάσω τα 60.Θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο όσο μπορώ περισσότερο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK