ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοντέλα: “O ΠΑΟΚ θα δώσει το 101%”

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση του "Αρτέμιο Φράνκι", ενώ στάθηκε στη ψυχολογική ώθηση που θα δώσει η νίκη στην Φιορεντίνα.

Μοντέλα: “O ΠΑΟΚ θα δώσει το 101%”

“Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς μας να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μετά μπορούμε να δώσουμε λίγο περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα”, είπε αρχικά ο τεχνικός των “βιόλα”.

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα από το ματς με την Φιορεντίνα είπε: “Αμφιβάλλω ότι ο ΠΑΟΚ έχει έρθει εδώ και σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα, γι’ αυτούς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οι ομάδες που θέλουν να λέγονται μεγάλες πρέπει να μπορούν να αξιολογούν κάθε παιχνίδι. Περιμένω έναν πολύ… ανδροπρεπή ΠΑΟΚ. Είναι αρκετά φιλόδοξη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα σκεφτούν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό από αύριο. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα δώσει 101% των δυνατοτήτων του για να κερδίσει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται συνεχώς”.

Όταν ρωτήθηκε τι θα δώσει η νίκη στην ομάδα του, ο Βιντσέντο Μοντέλα είπε: “Εκτός του ότι θα πάρουμε την πρόκριση, θα μας δώσει και ό,τι χρειαζόμαστε (σ.σ. προφανώς εννοεί ψυχολογία) για την συνέχεια”.

Αναφερόμενος στον Μάριο Γκόμες τόνισε: “Υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα από αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι βέβαιος για την μελλοντική απόδοση του. Θέλει να κάνει τα πάντα για να δείξει ποιος είναι”.

Πισάρο: “To σμόκιν στο σπίτι και… πετάλι”

Αποφασισμένος για μάχη με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νταβίντ Πισάρο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (22:05).

“Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό το κάνει αυτόματα να είναι δύσκολο. Αλλά λέω και πάλι. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για εμάς είναι η συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, συμβαίνει το αντίθετο”, είπε αρχικά.

Ερωτηθείς τι λείπει από την Φιορεντίνα και τι δεν πηγαίνει καλά στη Serie A απάντησε: “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε βρει μέχρι στιγμής μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας, να αφήσουμε… το σμόκιν στο σπίτι και να ξεκινήσουμε… το πετάλι”

Για την αγωνιστική του κατάσταση τόνισε: “Είμαι μια χαρά τώρα. Ξέρω ότι είμαι σε μια ηλικία και δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα από εδώ και πέρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK