ΜΠΑΣΚΕΤ

Επαιξαν ξύλο Σοκόλοφ-Παπαδόπουλος, ο τίτλος στην ΤΣΣΚΑ (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγυρίζει το 42ο πρωτάθλημα Ρωσίας, αφού έκανε το 3-1 (63-74) επί της Κίμκι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέεπειδή συνεπλάκημε τον Ντμίτρι Σοκόλοφ.

Επαιξαν ξύλο Σοκόλοφ-Παπαδόπουλος, ο τίτλος στην ΤΣΣΚΑ (vid)

Σε μία φάση στο 3ο δεκάλεπτο (και με τη διαφορά στους πέντε πόντους) ο Ρώσος σέντερ έκανε δυνατό φάουλ στον Έλληνα, ο οποίος αντέδρασε καιακολούθως οι δύο παίκτεςεκτραχύνθηκαν ανταλλάσσοντας γροθιές! Αμφότεροιαποβλήθηκαν από το διαιτητικό τρίο.

Η ένταση πάντως είχε αρχίσει να δημιουργείται από το τέλος του 2ου δεκαλέπτου, όταν ο Φριτζόν της Κίμκι έκανε σκληρό φάουλ στον Σοκόλοφ. Και τότε απειλήθηκε σύρραξη, με τον αθλητικό διευθυντή των γηπεδούχων να αποβάλλεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζέι Αρ Χόλντεν ήταν εξαιρετικός και με 25 πόντους αποτέλεσε τον ηγέτη της ΤΣΣΚΑ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Κριάπα (12 π.), Σβεντ (11 π.). Από πλευράς Κίμκι ο Φριτζόν ξεχώρισε, ενώ πριν την αποβολή του ο Παπαδόπουλος είχε σκοράρει 8 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ