ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακανονισμός για τα χρέη πέντε παικτών

Την ευκαιρία να μιλήσει με τον εκπρόσωπο των Ντάνι, Μάρα, Γιάκομπ, Μπαντή και Παπαστεργιανού είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/06) ο Νίκος Αρταβάνης.

Διακανονισμός για τα χρέη πέντε παικτών
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή συναντήθηκε με τον ατζέντη των εν λόγω παικτών,
Δημήτρη Καρύδα, με σκοπό να έρθουν σε συμφωνία για νέο διακανονισμό των χρεών της ομάδας προς τους παίκτες.



Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές έδωσαν εν τέλει τα χέρια για τη νέα ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ προς τους πέντε ποδοσφαιριστές.



Την ίδια στιγμή, σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η τηλεφωνική συζήτηση του Ανδρέα Παντελή με τον
Λουίς Μαχόπ, ο οποίος βρισκόταν ένα βήμα πριν από τη δικαστική οδό, με σκοπό να διεκδικήσει τα χρήματά του.



Εξάλλου, ο
Βίκτορ Γιάκομπ δήλωσε:
“Η κατάσταση είναι παρόμοια στον Ηρακλή και την Τιμισοάρα. Ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνίζεται. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι θα γυρίσω στην Ρουμανία. Ο Ηρακλής αποτελεί την πρώτη μου επιλογή, καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Πάντως, όλα θα διαλευκάνουν μόλις ενημερωθούν και οι άνθρωποι της ομάδας για την κατηγορία που θα αγωνιστεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ