ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: “Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε την Κίμκι απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το Eurocup, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μαρκόπουλος: “Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται”

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το επικείμενο ματς, συγκρίνοντάς το με αυτό της Θεσσαλονίκης: “Η Κίμκι είναι το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο για το γκρουπ μας, αλλά και για να κερδίσει την διοργάνωση, κάτι που έχει αποδείξει κατά την διάρκεια όλων των παιχνιδιών έως τώρα. Έχει ένα πολύ βαθύ ρόστερ και όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ακόμη πιο σκληρό από εκείνο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε προετοιμαστεί με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας από το προηγούμενο παιχνίδι και με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται”.

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Γκόρι μίλησε για τις δυνατότητες της Κίμκι και τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψάξει τη νίκη: “Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που πηγαίνω στην Μόσχα, μια πόλη που μου αρέσει και στην οποία έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές. Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία όταν έπαιζα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τώρα με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι εναντίον της Κίμκι πρόκειται να είναι πολύ σκληρό, ακόμη περισσότερο από αυτό που παίξαμε πριν από μία εβδομάδα στην έδρα μας. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει πολλές επιλογές, αλλά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα για νίκη και θέλουμε να την κυνηγήσουμε. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι αυτό, μπορεί να είναι πολύ, γι ‘αυτό πρέπει παίξουμε έξυπνα από την αρχή μέχρι το τέλος”, ήταν τα λόγια του Αμερικανού άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK