Μας έβγαλε τα μάτια!
Στον Άρη λένε πως ο Σέρτζιο Κερούς δεν είναι ο καλύτερος στο οργανωμένο παιχνίδι και δεν έχουν άδικο. Λένε όμως και κάτι άλλο, πως σε ανοιχτό γήπεδο ο Αμερικανός δεν παίζεται. Το καταλάβαμε!
Ο Κερούς πήρε την μπάλα για μια τελευταία επίθεση στο ημίχρονο του Άρη με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε μπροστά του ο – κατά τ’ άλλα ευέλικτος – Παπανικολάου τον οποίο και πέρασε με μια προσποίηση, κοίταξε αριστερά και δεξιά κι αφού ο Κάιλ Χάινς είχε στηθεί για να πάρει το επιθετικό φάουλ, ο φόργουορντ του Άρη είπε να το κάνει.
Απογειώθηκε, έφερε την μπάλα από πίσω αλά human highlight film (aka Ντομινίκ Γουίλκινς) και με απίστευτη ταχύτητα κάρφωσε στο καλάθι του Ολυμπιακού αφού πέρασε πάνω από τον αντίιπαλό του τον οποίο και συμπαρέσυρε. Η φάση βγήκε από το ΝΒΑ, τα καλύτερά του μάλιστα, κάποιοι θυμήθηκαν μέχρι και το ηλεκτρονικό NBA jam κι όμως έγινε στην ελληνική Α1.
Πιθανότατα ο Κερούς να μην αγωνιστεί ποτέ στο “μαγικό κόσμο” στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ήδη όμως, φίλοι του προσπαθούν να το πασάρουν στο ESPN για να γίνει θόρυβος.
Και δικαίως, εμείς ακόμη τρίβουμε τα μάτια μας!