Ο Λάζαρ που έγινε… Λάζαρος
Σαν σωτήρα παρουσιάζουν τον μέσο του ΠΑΟΚ τα ρουμανικά ΜΜΕ λόγω του πρώτου του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο έδωσε στον "Δικέφαλο" τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Με φράσεις του στυλ “ο Λάζαρ έσωσε τον ΠΑΟΚ από την ήττα” κάποια από τα ρουμανικά ΜΜΕ τονίζουν την προσφορά του Ρουμάνου μέσου στον αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/12) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα και το γεγονός πως σκόραρε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. “Ο πρώην παίκτης της Ραπίντ σκόραρε από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το τελικό 2-2 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα”, αναφέρεται αμέσως μετά, ενώ για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ γράφεται: “Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μπόλονι παραμένει στην έκτη θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς”.
Σε άλλο κείμενο παρουσιάζεται το λογοπαίγνιο που “έπαιξε” σε τίτλους που κυκλοφόρησαν σε ελληνικά sites μετά την ισοπαλία στο στάδιο των Ζωσιμάδων. “Οι Έλληνες αποκαλούν τον Λάζαρ Λάζαρο! Μετά τη νίκη (2-1) επί της Τότεναμ ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλα προβλήματα με ΠΑΣ Γιάννινα πρωτάθλημα. Ο Λάζαρ, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς κατάφερε να πετύχει γκολ με πέναλτι και να ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ αμέσως μετά δέχτηκε την κίτρινη κάρτα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.