ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα επεισόδια στο Καυτανζόγλειο (video)

Η ενέργεια του Ουκάρ να μουτζώσει τον επόπτη για την απόφασή του και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, ήταν η αιτία για να ξεκινήσουν τα επεισόδια μεταξύ των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο.

Τα επεισόδια στο Καυτανζόγλειο (video)

Δείτε το video με τις άγριες συμπλοκές μεταξύ των παικτών του Ηρακλή και του Παναιτωλικού, καθώς και τη φάση που αποτέλεσε την αιτία για να γίνει “ροντέο” το ματς.

Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ανρί Καμαρά, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στον επεισοδιακό αγώνα του Καυτανζόγλειου. Ο Σενεγαλέζος άσος άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Χουάντερσον και κλείδωσε τη νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κεντάλ Ουκάρ (μούτζωσε το βοηθό στο 45′) και του Μανώλη Στεφανάκου (στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK