ΣΠΟΡ

Στην 8άδα του Παγκοσμίου οι Νεάνιδες, ακολουθούν οι Έφηβοι

Τον αντίπαλο της στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος περιμένει η εθνική νεανίδων. Τυπική υπόθεση η πρόκριση και για την εθνική εφήβων.

Στην 8άδα του Παγκοσμίου οι Νεάνιδες, ακολουθούν οι Έφηβοι

Στον τελευταίο αγώνα της η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επικράτησε με 17-1 της Νότιας Αφρικής και προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της στην τελική 8άδα

Πλέον περιμένει να μάθει το όνομα του αντιπάλου της, η οποία θα προκύψει την Τετάρτη από τα χιαστί ματς. Οι διεθνείς θα ξαναπέσουν στο νερό την Πέμπτη (6/12, 14.00) και θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Ουζμπεκιστάν – Βραζιλία.

Τα οκτάλεπτα: 0-8, 0-2, 0-4, 1-3.

Ν.Αφρική: Ρόσλεϊ 1.

Ελλάδα: Ζάντου 4, Ε.Πλευρίτου 3, Στ.Χαραλαμπίδου 2, Α.Μπενέκου 2, Μ.Πλευρίτου 2, Φλώρου 1, Ι.Χαραλαμπίδου 1, Ξενάκη 1, Κοντογιάννη 1.

Ακολουθούν οι Έφηβοι

Μόνο νίκες έχει πετύχει και η εθνική εφήβων, η οποία επικράτησε με 26-5 του Ουζμπεκιστάν και της απομένει μόνο ο αγώνας με το Τρίνινταντ & Τομπάγκο για να εξασφαλίσει το εισιτήριο.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 5-2, 8-0, 7-0.

Ελλάδα: Αλβέρτης 5, Δερβίσης 5, Σολανάκης 4, Χατζηγούλας 4, Φωτόπουλος 3, Ποταμιάνος 1, Καλογεράκος 1, Γούβης 1, Χρυσοσπάθης, Πρέκας 1

Ουζμπεκιστάν: Ρουστάμοφ 2, Κρακχότιν 2, Τσουματσένκο 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK