ΣΠΟΡ

Ιστορικό ντέρμπι “αιωνίων” στη Γλυφάδα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αμέτρητες φορές, αλλά η συνάντηση τους την Τετάρτη (11/02, 18:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, είναι ιδιαίτερη ή για να ακριβολογούμε έχει ιστορική σημασία, καθώς πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορικό ντέρμπι “αιωνίων” στη Γλυφάδα
Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του
Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έφερε το πιο “καυτό”, από κάθε άποψη, ελληνικό ζευγάρι να μάχεται για μια θέση στο φάιναλ φορ. Προγνωστικά, όπως είθισται στα παιχνίδια αυτά, δεν χωρούν με τις δύο ομάδες να είναι φέτος… ισόπαλες, έχοντας αλώσει η μία την έδρα της άλλης.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” είχαν περάσει από το Ρέντη με τους “ερυθρόλευκους” να απαντούν με τον ίδιο τρόπο στη Γλυφάδα. Φυσικά υπάρχει και το, σε εκκρεμότητα, ραντεβού τους στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο σημαδεύτηκε από τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου στην Πάτρα.

Για την αποφυγή εκτρόπων και δυσάρεστων καταστάσεων που, εκτός των άλλων θα αμαυρώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του ελληνικού βόλεϊ προς τα έξω, αποφασίστηκε να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών, ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που εκδόθηκε είναι 1.500, ενώ θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK