ΣΠΟΡ

Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Rosberg

Πριν από μία εβδομάδα στο Circuit of the Americas, o Nico Rosberg απέτυχε να μετατρέψει την pole position σε νίκη. Ο teammate του στη Mercedes, Lewis Hamilton, τον πέρασε και κατάφερε με τη νίκη αυτή να ανοίξει τη μεταξύ τους διαφορά στους 24 βαθμούς.

Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Rosberg

Στο Grand Prix Βραζιλίας ο Γερμανός θα εκκινήσει ξανά από την pole position, για δέκατη φορά φέτος και δέκατη-τέταρτη στην καριέρα του στη Formula 1. Και δηλώνει αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

«Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά και εκκινώ τον αυριανό αγώνα από την καλύτερη δυνατή θέση. Πρέπει όμως να το εκμεταλλευτώ, όχι όπως στο Όστιν. Ξέρω τι πρέπει να προσέξω σε σχέση με το Όστιν. Εκεί δεν βρήκα ρυθμό στον αγώνα και είμαι σίγουρος πως εδώ τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά», είπε ο Rosberg στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας των κατατακτήριων δοκιμών.

Το Grand Prix του Σάο Πάολο, αρχίζει στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK