ΣΠΟΡ

Υπεράριθμοι στο γήπεδο, ελλιπής αστυνομική δύναμη και…μετάθεση για την Πέμπτη!

Τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο ελληνικό βόλεϊ δεν έχουν τελειωμό... Την Τετάρτη (12/05) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αλλά αναβλήθηκε λόγω υπεράριθμων "ερυθρόλευκων" οπαδών στο κλειστό του Ρέντη και ελλιπούς αστυνομικής δύναμης!

Υπεράριθμοι στο γήπεδο, ελλιπής αστυνομική δύναμη και…μετάθεση για την Πέμπτη!

Έξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί “ερυθρόλευκοι” οπαδοί που προσπάθησαν να μπουν μέσα, όπου ήδη υπήρχαν παραπάνω από τους προβλεπόμενους, χωρίς να έχουν περάσει από τον σχετικό έλεγχο. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να τους διαλύσει, η ατμόσφαιρα εντός γηπέδου ήταν αποπνικτική και οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια κατόπιν απόφασης του διαιτητή Καραμπέτσου.

Ο τελευταίος ζήτησε από την αστυνομία να αναλάβει την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά μετά από διαβουλεύσεις 50 λεπτών, η αστυνομία έκρινε ότι δεν μπορεί να το κάνει λόγω μη επαρκούς δύναμης με επακόλουθο ο διαιτητής να αποφασίσει την αναβολή του. Το παιχνίδι θα γίνειτην Πέμπτη (13/05) στις 19:00.

Μέσα σε όλα αυτά,έπιασε φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο του γηπέδου, όπου βρισκόταν όλος ο εξοπλισμός του Ολυμπιακού ανδρών και γυναικών, ο οποίος κάηκε ολοσχερώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK