ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Παιανία ο Πατέρας και ο Γκμοχ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, πήγε το απόγευμα στην Παιανία, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου, και παρακολούθησε την προπόνηση, στέλνοντας για μία ακόμη φορά το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα, χωρίς όμως να μιλήσει στους παίκτες.

Στην Παιανία ο Πατέρας και ο Γκμοχ
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χενκ τεν Κάτε θα ανακοινώσει το Σάββατο την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο Ολλανδός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο. Την Παρασκευή πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Καραγκούνης και Σιμάο, ενώ ο Γιάννης Γκούμας μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία στις 25 Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά σχέδια του Τεν Κάτε για την ενδεκάδα, ο Βαβζίνιακ πιθανότατα θα αγωνιστεί στα αριστερά της άμυνας στη θέση του Σπυρόπουλου (την Παρασκευή δοκιμάστηκε ο Μουν στο διπλό), ενώ ο Σαριέγκι που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ίσως είναι ο παρτενέρ του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας.

* Στην Παιανία βρέθηκε και ο Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος πιθανότατα θα συνεργαστεί και αυτός στο τμήμα σκάουτινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ