ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποσύρθηκε ο Γκρίγκερα

Στην απόφαση να εγκαταλείψει τη δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών προέβη ο Ζντένεκ Γκρίγκερα, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Αποσύρθηκε ο Γκρίγκερα

Ο 65 φορές διεθνής με την Τσεχία υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φούλαμ τον Αύγουστο του 2011, δύο μήνες αργότερα όμως, τραυματίστηκε σοβαρά. Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα εξαρτώταν από την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ωστόσο αυτή δεν στάθηκε σύμμαχος.

Ως εκ τούτου το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάρτιν Γιολ γνωστοποίησε ότι ο Ζντένεκ Γκρίγκερα αποφάσισε να αποσυρθεί: “Θα μείνει μαζί μας μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος θέλει πρώτα να είναι 100% υγιής επειδή έχει μερικά προβλήματα στο ισχίο και το γόνατό του”.

Στη συνέχεια ο προπονητής της λονδρέζικης ομάδας ενημέρωσε: “Αν αισθάνεται καλά το καλοκαίρι, θα μπορεί ίσως να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Αυστρίας ή της χώρας του της Τσεχίας. Είναι κρίμα, αλλά παραμένει ρεαλιστής. Τον καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είχε ακόμα δύο με τρία χρόνια καριέρας”.

Ο Μάρτιν Γιολ, τέλος, έκανε μία δήλωση που φανερώνει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Γκρίγκερα: “Αποσύρεται από τη Φούλαμ και το αγγλικό ποδόσφαιρο γιατί θέλει να παραμείνει υγιής και να μην καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι. Αυτό ακριβώς μου είπε και κατανοώ πλήρως τι εννοεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK