ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερη με τεσσάρα η Καλλιθέα

Επίδειξη δύναμης έκανε η Καλλιθέα, που επιβλήθηκε 4-1 της Γλυφάδας στην Καισαριανή και ανέβηκε στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

Δεύτερη με τεσσάρα η Καλλιθέα

Η καλή μέρα από… το πρωί φάνηκε για την ομάδα του Βαζέχα, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Καραλής άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γκαλάν στο 8′ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά μετά η Γλυφάδα μείωσε σε 2-1, αλλά στο 31′ ο Καραλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 54′ ο Χαϊκάλης.

Οι συνθέσεις:

Γλυφάδα: Χρήστου, Γαλανόπουλος, Πικόν, Νατσούρας, Γκέζος (63’ Νικολιάς), Μπάρος, Σονγκό, Πορτίγια, Σκόνδρας, Καμινιώτης, Τσίγκας (78’ Δημακάκος)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Πίκολο, Παγώνης, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (80’ Δημηρίου), Γκαλάν (85’ Γκι Γκι Λεμά), Καραλής, Χαϊκάλης (65’ Σταύρου)

Στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, Πανηλειακός και Παναιγιάλειος έμειναν στο 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 6′ με κεφαλιά του Φλίγκου και η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε άμεσα με σουτ του Κωνσταντινίδη στο 10′.

Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός: Πίτκας, Σαραμαντάς, Κοτσώνης, Λίτσος, Κωνσταντινίδης (84′ Πίγκλας), Νάστος, Λιόσης, Γανωτής (46′ Σουλελές), Θωμόπουλος, Μίλιεβιτς (75′ Σταματής), Μπιτάνγκ

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος (80′ Ρεκλείτης), Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Γκούμας (50′ Παπαδόπουλος), Αργυρόπουλος (67′ Σκαρτσίλας), Μπούνας, Αλεξάντροβιτς, Φλίγκος

Διαβάστε ακόμη:

Νικά και εκτός ο Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ