Ευρωπαϊκό 25αρας: Αποκλείστηκε ο Γκολομέεφ
Δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση του ο Κρίστιαν Γκολομέεφ στα 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και με λίγο πιο αργή κούρσα από το πρωί κατετάγη 20ος στον ημιτελικό μένοντας εκτός τελικού.
Την 9η θέση στη σειρά του και την 20η στη γενική κατάταξη πήρε ο Κριστιάν Γκολομέεφ στον ημιτελικό των 50μ. ελευθέρου νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στο Σέτσιν της Πολωνίας σημειώνοντας χρόνο 22.58. Ο 18χρονος Έλληνας κολυμβητής είχε σημειώσει το πρωί επίδοση 22.28 που του είχε δώσει και την πρόκριση στην καλύτερη 20άδα.
Την Παρασκευή οι αγώνες συνεχίζονται με δυο ελληνικές συμμετοχές . Συγκεκριμένα η Νόρα Δράκου θα πάρει μέρος στα 50μ. Πεταλούδας ενώ ο Γκολομέεφ θα συνεχίσει με τα 100μ. ελεύθερο