ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκάλαχερ “αχρήστεψε” την κιθάρα του Νέβιλ (PHOTO)

Ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχει κρύψει το θαυμασμό του για τους Oasis, ωστόσο ένα πρώην μέλος τους, ο Νόελ Γκάλαχερ, του "αχρήστεψε" την κιθάρα με μία αφιέρωσή του. Δείτε τη σχετική φωτογραφία.

Ο Γκάλαχερ “αχρήστεψε” την κιθάρα του Νέβιλ (PHOTO)

Κατά το παρελθόν, ο πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής του Sky Sports είχε δηλώσει ότι έμαθε να παίζει κιθάρα, ορμώμενος από την εκτελεστική ικανότητα του Νόελ Γκάλαχερ.

Ως εκ τούτου, ο Νέβιλ αποφάσισε να δώσει την κιθάρα του στον άλλοτε κιθαρίστα των Oasis, προκειμένου να λάβει μία αφιέρωση, παραβλέποντας το γεγονός ότι το ίνδαλμά του είναι υποστηρικτής της Μάντσεστερ Σίτι.

Ιδού και η… αφιέρωση: “Αγαπητέ Γκάρι, πόσες φορές αγωνίστηκες με τη φανέλα της εθνικής ομάδας; Πόσες πιστεύεις ότι άξιζες να αγωνιστείς; Θα σου πω εγώ. ΚΑΜΙΑ! Με πολλή αγάπη, Νόελ Γκάλαχερ. MCFC”.

Ο Γκάρι Νέβιλ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter με τη φράση: “Εγκληματική πράξη στην ιδιοκτησία κάποιου”.

Ουσιαστικά, ο διάσημος κιθαρίστας εκδικήθηκε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για την απόφασή του να συνδέσει ένα τραγούδι των Oasis (σ.σ. το “Fade Away”) με ένα tweet που αφορούσε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι τον Μάιο του 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ