Ο γιος του Σρεμπφ στο πανευρωπαϊκό εφήβων
Μεγαλώσαμε. Τόσο ώστε πλέον προλαβαίνουμε πατέρα και γιο. Ο Ντέτλεφ Σρεμπφ ήταν ο προάγγελος του Ντιρκ Νοβίτσκι. Δυστυχώς τον πετυχαίναμε, ως εθνική Ελλάδας, μόνο σε προολυμπιακά τουρνουά με τελευταίο κτύπημα το 1992 πριν την Βαρκελώνη.
Τα χρόνια πέρασαν, ο Νοβίτσκι πέτυχε να γίνει μεγαλύτερο όνομα από τον προκάτοχό του αλλά υπάρχει ένας ακόμα υποψήφιος για τον θρόνο του καλύτερου Γερμανού όλων των εποχών.
Ο Άλεξ Τζόρνταν Σρεμπφ γεννήθηκε το 1990 στο Σιάτλ στέκεται στα 1,94(12 πόντους κοντύτερος του πατέρα του) και αγωνίζεται στο λύκειο του Μπελβιού ως σούτιγκ γκαρντ. Ο γιος του μεγάλου Ντέτλεφ αποτελεί την ατραξιόν της εθνικής Γερμανίας στο ευρωμπάσκετ των εφήβων(κάτω των 18) που θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα και τον Πύργο.
Ο νεαρός μεγάλωσε στην Αμερική, μιλάει λίγα γερμανικά αλλά ο μπαμπάς, κάτοχος αμερικάνικης υπηκοότητας, τον έστειλε στην εθνική Γερμανίας. Μένει να μάθουμε αν βάζει και την μπάλα τόσο εύκολα όσο ο Ντέτλεφ Σρεμπφ.