Απογοητευμένος ο Πέρεθ, δεν υπάρχει θέμα Μουρίνιο (vid)
Δεν έχουν περάσει παρά τρεις ημέρες από την το διασυρμό της Ρεάλ με 5-0 από την Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της “βασίλισας”, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν άντεξε άλλο τη σιωπή του και μίλησε για τη χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου, με τους Καταλανούς να επιβάλλονται πλήρως και να σκορπάνε τους "μερένγκες".
“Ήταν το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πολύ κακό παιχνίδι, απαίσιο, αλλά πριν απ’ αυτά είχαμε 19 επιτυχίες. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι έχουμε τον κατάλληλο προπονητή”, δήλωσε ο πρόεδρος των Μαδριλένων.
O Πέρεθ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση και τον Ιανουάριο θα υπάρξουν εξελίξεις: “Θα περιμένουμε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χρειαζόμαστε μερικούς ποδοσφαιριστές για να δυναμώσουμε την ομάδα. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ιγκουαϊν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό και έναν μέσο. Ο Μουρίνιο είχε δίκιο και από το πρώτο μεγάλο τεστ της αγωνιστικής περιόδου είχε υποδείξει τις αδυναμίες μας”.
Το δεδομένο είναι ότι η Ρεάλ θα χρειαστεί έναν επιθετικό, αφού ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν δεν γλιτώνει την εγχείριση στην πλάτη και την τουλάχιστον δίμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την επίθεση είναι αυτό του Έντιν Τζέκο της Βόλφσμπουργκ, αν και ο Βόσνιος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να παίξει στη Γιουβέντους.
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 5-0