Ανανέωσε μέχρι το 2015 ο Καρνέζης, ακολουθεί ο Βύντρα
Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προχωρώντας στην πρόωρη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.
νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, δείγμα του ότι στην Παιανία πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του. Άλλωστε την εφετινή σεζόν φαίνεται να αποτελεί το Νο2 του “τριφυλλιού” πίσω από τον
Αλέξη Τζόρβα και από τη στιγμή που ο Πορτογάλος Φερνάντες δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ μετά τον Ιανουάριο ήθελαν να του προσφέρουν
ένα εξτρά κίνητρο.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει σύντομα την ευκαιρία του σε κάποιο παιχνίδι, καθώς από τότε που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ (το καλοκαίρι του 2007) μετρά μόλις τρεις συμμετοχές, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε πως επήλθε ” συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ορέστη Καρνέζη για την τροποποίηση των όρων του συμβολαίου του και την επέκταση της χρονικής του διάρκειας“.
Γκοβού όσο και οι
Σεϊταρίδης –
Νίνης. Μαζί τους οι Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.
Με αυτόν τον τρόπο τακτοποιήθηκε μία από τις εκκρεμότητες των συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν τακτοποιήθηκε. Η άλλη αφορά αυτό του Λουκά Βύντρα. Στις προθέσεις των επιτελών των “πρασίνων” είναι να προχωρήσουν σύντομα οι διαδικασίες προκειμένου ο διεθνής αμυντικός να παραμείνει στην ομάδα. Το κλίμα είναι θετικό και εξελίξεις αναμένονται την περίοδο των Χριστουγέννων.
Αντίθετα δεν φαίνεται στον ορίζοντα πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιο του
Ζιλμπέρτο Σίλβα και όπως έχουμε γράψει από καιρό ο Βραζιλιάνος μέσος θα αποχωρήσει πιθανότατα από την Παιανία στο τέλος της σεζόν.